Taylor Healthcare Blog

SEO Ajansı Projeyi Tümüyle Yöneten SEO Ajansıyız

seo_linkk

“UX vs SEO” yerine “UX ve SEO” olduğunu düşündüğümüzde, arada bir zorluklarla başa Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk çıkmak zorundayız. Yukarıda belirtilenlerin hepsi doğrudan SEO ile bağlantılı değildir. Sadece siyah şapka yoluna girmeden önce çok dikkatli olmanız ve olası riskleri de göze almanız gerekmektedir.

Başka bir deyişle, organik arama sonuçları olabilir ancak daha düşük tıklama oranlarına (TO) sahiptir. Kullanıcının bilgi almak için gönderdiği sorgulara denmektedir. Herhangi belirli bir web sitesini aramamaktadır, daha çok rehber niteliğinde sorusuna cevap verecek içerikler aramaktadır. ” ya da “Kırmızı elbise modelleri” tarzında aramaları içermektedir.

  • Bunların iyi optimize edilmesi puanınızı yükselterek web sitenizin değerini Google’ın gözünde katlar ve sizi üst sıralara çıkartır.
  • Hatta tüm anahtar kelimelerinizde ilgili ziyaretçinizi üzgün / mutlu vb olarak işaretlemeniz onlar için en doğru içeriği ve siteyi sunmanızı kolaylaştıracaktır.
  • SEO hizmeti verdiğimiz tüm web siteleri düzenli şekilde Google sıralamalarında üst sıraya çıkar ve organik trafik grafiği artış gösterir.
  • Aynı şekilde arama motorlarının istemediği bir çalışmada bulunduğunuzda hemen ceza almamış olmanız da doğru yolda olduğunuz anlamına gelmemektedir.
  • Kullanıcıların önemli bir kısmı için bu amaç bir ürün ya da hizmet satın almaktır.

SEO Eğitimi Sertifika Programı (Arama Motoru Optimizasyonu)

Diyelim ki Londra’da çalışan bir terzisiniz ve Londra’da terzi arayanların karşısına hemen çıkmak istiyorsunuz. Organik olarak da çok kullanılmaktan kıvrılan sayfada yer alabilirsiniz. Bunu yapmak için o sayfayı devamlı açmak ve o sayfanın devamlı ilgi çekecek bir içeriğe sahip olması gerekir. İnternet sitesi sayfalarının görece çok büyük bir kısmı bilgi odaklı veya tanıtıcı sayfalardır. Kullanıcılar gerçekten güvenmek istiyor, reklamla aldatılmak istemiyor. O yüzden siz kullanıcının karşısına bilgi edinme aşamasında çıkmazsanız şansınız yok denecek kadar aza düşüyor ve sadece çok büyük paralar bastırarak çıkabiliyorsunuz.

Uzun Ölçekli Anahtar Kelimeler ve Aranma Hacimleri

Bu konuda ilgili sayfanın veri güvenliği ile ilgili politikası, tarafınızdan dikkatle incelenmelidir. Diğer terimler için SERP’lerde sıralama almak için zorlansanız bile, markalı anahtar kelimeleriniz için görünürlük elde etmekte çok az sorun yaşarsınız. Günümüzde tüm cihazlarda ve tüm ekran boyutlarında başarılı şekilde görünen, mobil uyumlu bir web siteniz olması SEO için ve UX için önemlidir. İnsanlar cep telefonlarında hata veren tuhaf görünümlü bir siteyle karşılaşırlarsa hemen çıkma eğilimi gösterirler.

Daha detaylı bir şekilde açıklarsak; “internet sitelerini, arama motorlarının yönergeleri doğrultusunda iyileştirme çalışmaları” olarak tanımlayabiliriz. Her arama motorunun örümcekleri vardır ve bu örümcekler, internet sitelerini gezerek analiz ederler. Arama motorunun sözünü dinleyip dinlemediğimizi, onun istemediği davranışlarda bulunup bulunmadığımızı anında arama motoruna şikayet ederler. İnsanlar genellikle ürünler ve hizmetler hakkında bilgi almak için ticari amaçla her yıl trilyonlarca arama yaparlar. Aramalar, genellikle markalar için öncelikli dijital trafik kaynağı olmaktadır ve diğer pazarlama kanallarını tamamlayıcı bir unsurdur. Arama sonuçlarında rakiplerinizden daha üst sırada yer almak, kârlılığınız üzerinde önemli bir etkiye sahip olacaktır.

Organik trafik, adı üstünde Google aramalarda reklamların yer almadığı organik boyutta ne kadar trafik aldığınızı ölçmenin diğer bir yoludur. Daha standart ürün veya hizmetlerde marka farkındalığı olmadan o ürün ve hizmetin satın almasını yapabilirsiniz. Örneğin, karnınız acıkmış ve karnınızı doyuracak bir şey arıyorsanız ve yakınımda ne pizzacı var diyorsanız belki de ilk bulduğunuz yerden gidip alabilirsiniz. Başka türlü olarak da direkt Domino’s veya Little Caesars diye aratabilirsiniz, bu marka farkındalığına sahip olmak demektir. Google’ın kullandığı temel arama sonucu çıkarma algoritmalarında yerel arama yani bulunduğunuz coğrafi yer ve yaptığınız sorgunun coğrafi yerdeki karşılığı çok önemli bir metriktir. Yani, farklı şehirlerde sorgu yaptığınızda farklı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

  • Google ve diğer arama motorları kullanıcılarına yalnızca en alakalı ve yetkin sonuçları sunmak istediği için bu faktörleri dikkate almak şart.
  • Güncelleme geçmişine bakarak kullanıcı dostu olan stratejilere verdiği önemi daha iyi anlayabilirsiniz.
  • Wix Editör’den herhangi bir sayfanın SEO ayarlarını açın ve ilgili alanlara görünmesini istediğiniz metni (başlık, açıklama) girin.
  • Yazılım mühendisleri ekibimiz ile dilediğiniz mobil / masaüstü yazılımlarınızı hayata geçiriyoruz.
  • Tüm çalışmalar doğrudan arama motorları için yapılır ve kullanıcılar, kullanıcı deneyimi göz ardı edilir.
  • Kayıt olmadan günde 1 URL adresini analiz edebilir ve PDF raporunu indirebilirsiniz.

Firmanızın geleceği için Local olarak Arama Motoru Optimizasyon çalışmasına önem vermenizi tavsiye ederiz. Burada işletmeniz hangi lokasyonlarda hizmet veriyorsa kayıt etmelisiniz. Bizim SEO çalışmalarındaki önceliğimiz İnsanlara faydalı olmaktır. Local SEO, Google tarafından bölgesel sonuçların arama sonuçlarında daha ön sıralarda gelmesine yönelik eklentisinden sonra önemli bir hale gelmiştir.

Leave a Comment