Taylor Healthcare Blog

Nfl Szerencsejáték

A vadonatúj Panthers mindössze 17, 21 pontot szerzett, és nem volt probléma a szezon előtti videojátékukkal ezen a nyáron. A játéknak a jelek összecsapásaként kell működnie, miközben az NFL megnyitja a szokásos 12 hónapot, ennek ellenére az Oroszlánok még jobban beleférnek az agyba. A Kansas City az elmúlt 19 online játékból 18-at nyert NFC-riválissal, valamint a Lions 32. belső yardot kapott minden meccsen.

  • Az ilyen típusú választások divatosak az NFL-szerencsejátékosok körében, mert lehetővé teszi, hogy a liga 32, hetente erős lehetőségekkel rendelkező szervezetére fogadjanak.
  • Pederson partija jobb, mint az emberek felsorakoztatása. Az új Colts a hely a közösségednek, ahol elkezdheti a szezont.
  • Jön az új NFL, hogy segítsen Brazíliának abban, hogy a Környezetbarát Bay Packers és a Philadelphia Eagles között játszhasson szeptember 6-ig.
  • A Sziklás-hegységi visszavonulásra vonatkozó szabványok még nem voltak olyan magasak, mint a Peyton Manning.

Másképpen fogalmazva, az év későbbi részében szeretnénk csökkenteni a legújabb implikált összesítések egy kis részét, hogy olyan csoportok legyenek, akik rendkívül jól végeznek itt. Természetesen a legújabb kovásztalan fade bet365 bónusz már ki van főzve a folyosóra, rohan, és belülről lehet előrejelzéseket rúgni, miközben az egyedek aránya valójában egyenesen lefelé. Ez a stratégia megdöbbentően pontos az előző szezonok nagyon korai erős rúgóinak előrejelzése során, bár a szezon végére kissé alábbhagyott.

Legnagyobb Néhány nap 1. lépés Nfl Tartomány Műveletek | bet365 bónusz

Ha határozottan felfelé indexelt, pont-pass-on cselekvésre van szüksége, nem olyan határozottan oldalazik, mint gondolná. A TwinSpires 43,5-ről leszállt 43-ra, 61%-kal kifogyott a Over-on/54%-os pénzből a lentire. A 48 órás rúgás előtt pusztán félelmetes Miami az a mód, amellyel a TwinSpires -tíz fölé kerülhetsz. Ez azt jelenti, hogy a -7.5 alatt kitett bálnák megálltak a -8.5 alatt.

Nfl Selections És lehet, hogy előrejelzések

bet365 bónusz

Mivel szombaton az igazság, a teljes 43-as volt a negyvenöt.5 nyitástól. Ennek ellenére a helyek és a készpénz körülbelül dos/1. lépést jelent a BetMGM-en lévő Over-ig. Atlanta (2-0 SU/1-step one ATS) félrenyerte a környezetbarát öblöt a történelem pillanatát jelentő szakma küldetéséért. De a Falcons, akiknek sok éles hazárdjátékuk volt a hónap során, nem mentek menedéket, mert a lépcsős 3 pontos ház kedvence. A friss tartomány valójában állandóan ma este a -twelve.5-ben, ennek ellenére tele van az új lépéssel az új SuperBook NFL néhány nap 3 esélymezőjének elején. Ebben a fél órában a kezdéstől a komplett kiesett a fifty.5-ből, így az ötven, felfelé pedig 44,5.

És feltétlenül térjen vissza a második hét végén, hogy megtekinthesse a vadonatúj NFL néhány nap 12 kontúrját. Ma végre szerződést kötöttek a legújabb sportfogadók a spread üzletágban. Az MNF számára a legújabb Költségek megerősítve 2,5 területű kedvenceket biztosít. Az odds-összeállítások szerint a Cowboys az autópálya kedvence, mert inkább csak egy helyszíni küldetés. A párducai azért lépnek be a játékba, mert egy területi küldetésút alulmaradnak. A személyes, tipikus 2022-es parlay-em megszerzéséhez 16-4-ig futottam a „hónap esélytelenebb útja” választásaim alapján.

Nyitás Nfl Néhány nap 11 Lehetőség

A BetMGM a 46,5-ös csúcsot zárta le, ami a szombat délelőtt negyvennyolcban érte el a csúcsot. Az egész felbontott a 37,5, látogatott 37 hétfő és lehet harminchat, kedd. Ezt követően a pénzvonal helyek majdnem a 3/1 lépésben vannak, és majdnem cuatro/1 pénzvonalat fogsz elérni a Tampa Bay-be. A New Orleans a hagyatéki fogadások hatvan százalékát adja, ha Ön 61 százalékra távolodik attól, hogy a készpénz Atlantában van.

Nyilvánvalóan van hely néhány erős hátvédnek ebben a bűncselekményben. Valahányszor azt gyanítom, hogy Montgomery elveszít bizonyos fejlődést Gibbs érdekében, ennek ellenére felül kell múlnia a 6. körös NFL fantázia-tervezet finanszírozását. Mert az 1950-es Az Egyesült Államokban élő emberek az idő 47%-ában megszerezték a The friss Opent, valójában a második legközelebbi, a vadonatúj Professionals (68%) alatt, az ESPN Statistics & Information kinézete alapján. A legújabb teljesítményben Scheffler ritka fogadási levegőt oszt meg, ismét vitathatatlanul minden idők legeredményesebb golfozója. Ő az első játékos, aki egy szezonban a legjobb eredményt elérte szinte minden jelentősebb meccsen, míg a Padraig Harrington 2013-ban; A fák elképesztő tizenkét percet értek el a közösségen belül. A TheCarolina Panthers QBBryce Youngert választotta az első teljes opciók közül a friss NFL-drafton belül.

Lions vs Chiefs Nagyon korai lehetőség és előrejelzés

bet365 bónusz

A TwinSpires teljes száma 41-ről csökkent.5, hogy segítsen Önnek 39,5, legközelebb ma délután 40-ig. A friss Lower than try 60%-ot vonz be nagyon korai jegyekből/65%-ot nagyon korai dollárból. A csapadék és több csattanó előrejelzés miatt a 37,5-ös nyitástól már harmincötre csökken. Ám közvetlenül az Ohio Town alatt aratott őrült pályagyőzelem után Detroit (1-step 1 SU és te leszel ATS) egy cseppet sem egyezik Seattle-lel. A vadonatúj Lions egy kiváló lövöldözést vesztett a hosszabbításon belül, és cuatro.5 dolgot tett otthonába.